Wandel coaching en counselling- oude site

by Ilona

Heb jij last van stress?

Voel jij je onzeker?

Mis jij vertrouwen in jezelf en/of in de omgeving?

Zijn dit vragen waar jij je in herkent:

Ben ik goed genoeg?

Welke keuze moet ik maken?

Kan ik het wel?

Kortom, kun je niet echt jezelf zijn?

Wil jij sterker in je schoenen staan?

Ik daag je uit om te stoppen met rennen en tijdelijk met mij door je leven te wandelen om tot jezelf te komen. Ik kijk over je schouder mee. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt, of al in je hebt maar wat nog niet zichtbaar is om stevig in relatie met jezelf en met je omgeving te staan. Zo kun jij je eigen weg vol vertrouwen volgen.

I See You biedt coaching en counselling op een creatieve en actieve wijze. Kijk op De natuur als inspiratie voor meer info over de werkwijze van wandelcoaching.

Counselling is een vorm van psychosociale hulpverlening. Counselling helpt je om helderheid te scheppen in jouw situatie, gedachten en gevoelens en van daaruit te onderzoeken wat jij nodig hebt of al in je hebt aan kwaliteiten om stevig in het leven te staan. Door het aanspreken van je eigen hulpbronnen en innerlijke kracht word je onderdeel van jouw oplossing.  Op het moment dat jij jouw doel voor ogen hebt zal ik je doormiddel van coaching activeren, stimuleren en motiveren om jouw doel te bereiken.

Werkwijze

We lopen letterlijk en figuurlijk door jouw leven. Je gaat onderweg de blokkades en patronen in jouw leven ontdekken die jou verhinderen om helemaal zichtbaar te zijn. Globaal doorlopen we de volgende stappen: 

  • Verkennen: Waar sta ja nu, waar wil je naartoe, wat houdt je tegen.

  • Actie: Welke stappen ga je nemen, wat heb je nodig?

  • Terugkijken en vooruitkijken.

Tussendoor kun je op jouw tijd naar jouw doel toe werken met hulp van opdrachten.

Coaching en counselling helpt je bij:

  • het opbouwen van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

  • het ontdekken en inzetten van kwaliteiten en krachten.

  •  het delen van zorgen, twijfels, verdriet, na een verlieservaring bijvoorbeeld.                                         

Coaching en counselling vindt plaats op een afgesproken (wandel)locatie of thuis, afhankelijk van de vraag. De ervaring leert dat 4 a 5 sessies vaak voldoende zijn om weer verder te kunnen. Als blijkt dat intensievere ondersteuning wenselijk is, kijken we samen naar de mogelijkheden.

– Prijs: 50,00 euro per sessie (1uur) incl. BTW

Share