Ambulante begeleiding-oude site

by Ilona

Individuele begeleiding

Loop je vast in je werk, op school of in de thuissituatie?

Vind je het lastig om met bepaalde situaties om te gaan, bijvoorbeeld omgang met anderen?

Mis je structuur in je leven?
Heb je een diagnose?

 

Individuele begeleiding kan je helpen om meer grip op je leven te krijgen. Deze begeleiding vindt plaats in de thuissituatie, maar kan ook vormen hebben van (wandel)counselling, net wat wenselijk is. Ik kijk met je mee daar waar het nodig is, zodat jij (zoveel mogelijk) zelfstandig kunt leven.

 Voor een PGB is een indicatie van de Gemeente nodig. Informeer hiervoor bij de consulent WMO of Jeugdhulp. 

Uurtarief met PGB is afhankelijk van de indicatie.

Uurtarief zonder PGB: 45 euro incl. BTW


Gezinsbegeleiding

Als opvoeder van opgroeiende kinderen kun je zo nu en dan wel wat steun gebruiken. Laagdrempelige gezinsbegeleiding kan uitkomst bieden om grotere problemen in een later stadium voor te zijn.

I See You kan net die extra steun betekenen binnen het gezin, zodat zorgen op tijd de aandacht krijgen.


“Wij ervaren Ilona als professional die weet om te gaan met (onze) kinderen, met en zonder beperking en het beste in hen naar boven kan halen.”


Kortdurende gezinsbegeleiding

Begeleiding en ondersteuning in de thuissituatie of op een afgesproken locatie (afhankelijk van de vraag). De ondersteuning kan bestaan uit:

  • Gespreksvoering: Als ouder is het belangrijk om je hartverhaal te kunnen vertellen zonder dat er iemand over oordeelt: datgene wat er allemaal speelt in je gezin, je zorgen, wensen en vragen over ontwikkeling, opvoeding en gedrag. Maar bovenal wil je (weer) overzicht krijgen, oog krijgen voor wat goed gaat en waar de aanknopingspunten liggen voor verandering. Dit kan doormiddel van individuele gesprekken en/of gezinsgesprekken.

  • Ontwikkelingsstimulering en begeleiding: Het ondernemen van activiteiten met  kind(eren) en/of ouders gericht op het stimuleren van ontwikkelingsgebieden en ter bevordering van de opvoedingssituatie. Mogelijkheden hierbij zijn ook psycho educatie en video interactiebegeleiding.

Als blijkt dat langdurige gezinsbegeleiding wenselijk is, kijken we samen naar de mogelijkheden.

Uurtarief zonder PGB: 45,00 euro incl. BTW. 

Voor een PGB is een indicatie van de Gemeente nodig. Informeer hiervoor bij de consulent WMO of Jeugdhulp.

Uurtarief met PGB afhankelijk van indicatie.

 

Share