Oude site De natuur als inspiratie

by Ilona
natuur coaching
Let op: Isyou is geen vervanging voor therapie.

Kom tot rust in de natuur en geniet!

Zelf heb ik ervaren hoe je tot rust kan komen in de natuur. Dat wil ik graag inzetten in mijn werk. Afhankelijk van de hulpvraag en het aanbod dat je kiest ( (Wandel) counselling of Ambulante begeleiding), werk ik zoveel mogelijk op een actieve manier, al wandelend in de natuur bijvoorbeeld. Waarom? Op Internet is veel te vinden over bewegen, natuur etc.( bijvoorbeeld op www.wandelcoach.nl), maar ik heb een paar dingen op een rij gezet die ik zelf heb ervaren:

  • Je kunt ontspannen.
  • Je bent letterlijk en figuurlijk in beweging, lichaam en hoofd worden actief.
  • De buitenlucht, aandacht voor je omgeving, zorgt voor een frisse blik en energie.
  • Het is een relaxte manier van praten (niet constant oogcontact bijvoorbeeld).

Uiteindelijk moet je persoonlijk ervaren hoe het is om de natuur als extra coach te hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om in je thuissituatie aan het werk te gaan of op een andere locatie, alles op maat. Vragen? Twijfel niet en neem contact met me op.

 

Meteen aan de slag: Bij Isyou heb je geen last van een wachtlijst!

Belangrijk:

  • Vertrouwen en privacy zijn erg belangrijk, ik ga vertrouwelijk om met informatie.

  • vergoeding PGB, informeer zelf goed na.

  • Alle kosten zijn excl. kilometervergoeding (0.19ct per km buiten Wijk en Aalburg).

Share