Een wandeling als uitlaatklep

Wandeling Wijk en Aalburg

wijk en aalburg wandeling www.isyou.nlIk vind het heerlijk om buiten te zijn, een wandeling middenin de natuur brengt mij rust. Vroeger baalde ik als ik wakker werd en het regende flink. Dan wist ik dat ik nog een uur naar school moest fietsen. Tegenwoordig kan ik (meer) genieten van de harde wind en regen. Dan denk ik: ‘Kom maar op wind, je houdt me toch niet tegen!’ Ik luister en kijk ik om me heen, hoe alles in beweging is, net zoals mijn leven altijd in beweging is. Maaswandeling www.isyou.nlDe natuur is voor mij een uitlaatklep en ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik naar buiten kan en in mijn eigen omgeving mooie wandelingen kan maken. Ik schrijf in de nieuwsbrief van IS You dat ik er al heel wat zorgen uit heb gelopen langs de Maas tijdens een wandeling. Nieuwsgierig? Onderaan de site kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, die maandelijks verschijnt. Je ontvangt GRATIS inspiratie en het E-book 8 tips voor meer plezier!

All Seasons

Persoonlijk vind ik het ook mooi dat in Nederland de seizoenen zo zichtbaar zijn, de natuur maakt zich gereed voor een nieuw seizoen. Deze seizoenen ontstaan omdat wandelijk www.isyou.nlde aarde schuin staat. Naast dit natuurlijke proces gaan onze levens ook door verschillende seizoenen, zoals geboorte, volwassenheid etc. Maar ook door levensgebeurtenissen zoals verlies en liefde gaan wij door seizoenen heen. Het ene moment kan het flink stormen en het andere moment gaat de wind liggen en kun je bijkomen met de zon op je gezicht. Verdriet kan overheersen omdat er misschien problemen zijn in je gezin, in je relatie of omdat je gevoelens van eenzaamheid en onzekerheid hebt. Dan is het kil en somber in je leven, zoals in de winter. We kennen allemaal perioden van verlies en loslaten zoals in de herfst, maar ook perioden van bloei en groei, zoals in de lente. Door de snelheid van de maatschappij is het soms lastig om de tijd te nemen om in een bepaald seizoen te zijn, om echt te genieten, maar ook om echt verdriet te hebben of om gewoon even stil te staan. Toch is het belangrijk om seizoenen een plaats in je leven te geven, er bewust doorheen te gaan, zodat je er klaar voor bent als er een ander seizoen aanbreekt.

Uit-je met IS You: Wandeling 9 mei

9mei wijk en aalburg www.isyou.nlMet IS You wil ik terug naar de natuur, niet alleen de natuur buiten, maar zeker ook de natuur binnenin jou. Wat beweegt jou, wat vormt jou, hoe sta je in het leven, in welk seizoen zit je? Om kennis te maken met IS You, met name met de wandelcoaching, organiseer ik samen met Shelby van Andel van Oefenen voor school en Huiberdine Bouman van Kledingparty’s Prinsjes en Prinsesjes  op 9 mei een mooie wandeling langs de Maas in Wijk en Aalburg. Wijk en aalburg wandelenDe wandeling is zonder begeleiding en je kunt alleen wandelen of met mensen die je kent, wat je fijn vindt. Je krijgt bij aanvang de routebeschrijving en een vrijblijvende opdracht mee. Er zijn verschillende routes die je kunt lopen, van 1,9km-2,5km(25-40 minuten) tot aan het rustpunt. De langste route gaat vooral door weilanden, dus hou er rekening mee dat hier geen verhard pad ligt. Bij het rustpunt kun je even bijkomen met wat drinken, ervaringen uitwisselen en je kunt kennismaken met de producten van de andere ondernemers.

www.isyou.nl

Aanmelden kan via info@isyou.nl of via het contactformulier op de site (aanmelden is verplicht). De wandeling is GRATIS, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Bij aanmelding vóór 5 mei ontvang je een extraatje bij aanvang en staat er iets lekkers voor je klaar bij het rustpunt.

                                                                    

Wanneer: Vrijdagavond 9 mei 2014                                                                             Startpunt: Het parkeerterrein van NOAD ’32 in Wijk en Aalburg.                                    Aanvang: 18.45uur-19.15uur. Als je later kunt starten i.v.m. bijvoorbeeld werk, laat dit dan even weten.

Bij té slecht weer kijken we naar een andere datum, je wordt hiervan op de hoogte gehouden. Maar we hopen je 9 mei te mogen begroeten!

 

 

 

 

You may also like