Deze maand (en eigenlijk altijd) staat bij IS You waardering centraal. Je denkt misschien: ‘Ilona waarom hecht je daar toch zoveel waarde aan??’

                        ‘Ow dit oude ding had ik in de uitverkoop!’

Tja, waarom niet? Ik zie het op dat stukje persoonlijke aandacht, waardering, vaak mis gaan. Ik heb het ook bij mezelf gezien. Puur omdat ik mezelf niet wilde accepteren zoals ik ben. Ik wilde niet zwak zijn, ik moest van mezelf zoveel. Hierdoor lag de lat niet alleen voor mezelf veel te hoog maar ook voor anderen. De verbinding met mezelf was ik kwijt. Gelukkig is er dan ons lichaam nog dat ons waarschuwt als we te ver gaan. Ons lichaam dat schreeuwt ‘zo kan het niet verder, stop met jezelf straffen, jezelf minder vinden dan een ander en ga eens van jezelf houden’. Pff wat is dat lastig, van jezelf houden, jezelf accepteren! Wat is het moeilijk om van een ander gewoon aan te nemen dat je er leuk uitziet, dat je grappig bent, etc. Het kan toch niet dat iemand dat oprecht vind?! Toch wel, je moet het alleen zelf nog in gaan zien. Je doet niet alleen jezelf tekort als je het cadeau van een compliment niet kunt ontvangen, maar ook de ander.

I Like

Ik moest mezelf ook weer opnieuw ontdekken, wie ben ik met mijn sterke en zwakke punten, wat wil ik en waar wil ik voor staan? Ik kon mezelf accepteren, waardoor ik  me niet zo anders voor hoefde te doen. Gun jezelf de tijd om te (her)ontdekken wat jou energie geeft in het leven en bij welke personen jij helemaal jezelf mag zijn. Als als je helemaal in je element mag zijn en het goed mag hebben met jezelf vind je echte vrijheid!

Anders www.isyou.nl

Weer even bewust stilstaan bij wie je bent, wat jij belangrijk vindt? Of gewoon zin om er even uit te zijn? Doe dan mee met de wandeling Op 13 december met het thema: Dit ben ik. Je start vanaf 10.30uur bij de Hema in Wijk en Aalburg, samen, alleen of met mij, de wandeling die zo’n half uur duurt, korter of langer mag altijd. Je krijgt een route en (vrijblijvende) opdrachten mee. De terugweg eindigt bij de Pop up winkel( vlakbij de Hema). Hier staat koffie/thee en iets lekkers voor je klaar. Ondertussen kun je met de ideeën, gedachten, die je onderweg hebt opgedaan aan de slag (hier hoef je absoluut niet creatief voor te zijn!)..

Collage www.isyou.nlAanmelden is verplicht voor 11december (een extraatje voor de hele snelle beslissers) en deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage die je in de Pop up winkel kunt achterlaten. Wil je alleen wandelen? Laat het weten! Wees er snel bij, want ivm de ruimte is deelname beperkt! Het gaat altijd door, ook bij slecht weer, want dan doen we alleen het binnenprogramma.

Meer informatie of opgeven voor 13december? Neem contact op.

You may also like