Op 10-12-2015 precies 29 jaar geleden zette ik voet op Nederlandse bodem. Dat blijft zo’n dag dat ik even extra nadenk over de kansen die ik in mijn leven heb gekregen, al hebben mijn ouders nooit gezegd dat ik en mijn broer maar boffen dat we hier zijn, want zij weten wat en vooral wie we achter hebben gelaten.

IlonaIn het kader van kansen en omdat het goede doel, met aandacht voor de nieuwe generatie, me treft wil ik me deze maand inzetten voor 3FM serious request 2015. In samenwerking met het Rode Kruis vraagt Serious Request 2015 aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Hoe wil ik me inzetten en hoe kun jij mij helpen…?

Wie mij een beetje heeft gevolgd weet dat ik dit jaar mijn scriptie over adoptie voor het adoptiecontextueel pastoraat heb geschreven. Ik heb dit zeker niet alleen voor mezelf geschreven, maar juist voor iedereen die op wat voor manier dan ook met adoptie te maken heeft of gewoon meer wil weten over adoptie en/of contextueel denken. Als je interesse hebt in een (PDF) exemplaar, stuur dan een mailtje naar info@isyou.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier. Ik vraag een minimale bijdrage van €5-, (meer mag natuurlijk altijd!) de helft van de uiteindelijke opbrengst gaat naar het goede doel.

Een papieren versie fijner? Laat dit even weten, want bij meer belangstelling kijk ik wat mogelijk is.

 Bedankt, alleen al voor je aandacht, ook namens de nieuwe generatie!
 

 

You may also like