Zondag 30 oktober nodig ik je uit in het Almbos in Giessen om je challenge kracht bij te zetten, te starten of om gewoon even lekker buiten te zijn. Neem partner, kinderen, (er is een leuk dierenparkje) ouders, andere familieleden, vrienden, honden etc. mee en ga bijvoorbeeld lekker wandelen, fietsen, maar bovenal genieten. Aan de kant van het voetbalveld (voetbalvereniging GRC, tegenover de Jager) kun je het Almbos in, hier kun je ook parkeren.

Sportpark Almbos, Karbogerd 1

4283 GV Giessen

Almbos www.isyou.nlWil je laten weten als je komt, want dan neem ik voor de gezelligheid drinken en wat lekkers mee en weet ik of ik op iemand moet wachten. Ik ga er sowieso lopen, dus je kunt ook altijd met mij wandelen. Voor wie wil neem ik wandelroutes (4km en 7km) mee die zijn samengesteld door OndernemersVereniging den Alm, ook te vinden op het Internet, maar de paden zijn goed te volgen (meestal verhard) en je kunt je route zo groot of klein maken als je zelf wilt.

You may also like