Thuiskomen bij jezelf

Podcast

Luister hier naar de podcast Thuiskomen bij jezelf

De podcast Thuiskomen bij jezelf is ontstaan vanuit een verlangen om te delen over mijn persoonlijke zoektocht om het leven te kunnen leven vanuit innerlijke rust. Ik neem je mee in de kwetsbaarheid en de uitdagingen van het leven. Dit doe ik aan de hand van persoonlijke verhalen met thema's als identiteit, verlies en geloof. Ik sta hierbij extra stil bij de invloeden van generaties.

Ben jij geïnteresseerd in de kwetsbaarheid en uitdagingen van het leven? Luister dan naar deze podcast en laat je inspireren om te ontdekken wat thuiskomen bij jezelf voor jou betekent.

podcast Ilona Sonneved
Klik op de knop om de podcast te beluisteren op Spotify
apple podcasts thuiskomen bij jezelf
Klik op de knop om de podcast te beluisteren op Apple Podcasts
Blijf op de hoogte

Door je (gratis) te abonneren bij itunes of Spotify blijf je op de hoogte van nieuwe afleveringen van Thuiskomen bij jezelf. Dit kan door op 'volgen' (Spotify) of 'Abonneer mij' (Apple) te klikken.

Reactie

Misschien heeft een aflevering vragen bij je opgeroepen. Of wil je er gewoon iets over kwijt. Ik hoor het graag! Reageren kan door een mailtje te sturen naar info@isyou.nl of zoek op Instagram naar @ilonasonneveld en stuur een persoonlijk berichtje.