I See You

COACHING | COUNSELLING | BEGELEIDING

Je loopt vast, je bagage wordt (te) zwaar. Waar moet je beginnen om de draad weer op te pakken? Kom letterlijk en figuurlijk in beweging! Laat mij over je schouder met je meekijken. Samen gaan we jouw verhaal verhelderen, zodat jij weer zicht en grip krijgt op jouw situatie. Ik bied hulp vanuit een christelijke grondhouding: positief, oprecht en zonder oordeel. Dit betekent ook dat iedereen bij mij welkom is, ongeacht achtergrond. We gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt om met innerlijke vrijheid in het leven te staan, zodat jij JOUW weg kan vervolgen. - Ilona

zelfbeeld

De ander volledig zien, daar streef ik naar. Voor mij staat het probleem niet centraal, maar jij, ik zie jou. Maar hoe zie jij mij?

Ilona Sonneveld contact

Ilona Sonneveld

Mijn naam is Ilona. Vanuit Sri Lanka ben ik geadopteerd om in Nederland op te groeien. Op een boerderij nog wel. Grote kans dat daar mijn liefde voor de natuur vandaan komt.

Ik ben graag in beweging, ook op sportief gebied. Door een ingrijpende voetbalblessure ben ik nog bewuster bezig met lichaam en geest.

Vreugde en verdriet

Natuur als inspiratie

Zelf heb ik ervaren hoe je in crisistijd tot rust kan komen in de natuur. Dat wil ik graag inzetten in mijn werk.

Afhankelijk van de hulpvraag en de keuze voor (wandel)coaching en counselling of begeleiding, werk ik zoveel mogelijk op een actieve manier, al wandelend in natuurgebieden bijvoorbeeld.

opleiding

Opleiding en specialisatie

Gediplomeerd HBO Pedagoog (2010, HAN)
Gediplomeerd Counsellor (2019)

*

Contextueel pastoraat -Stichting Koinonia
Verlies en rouwverwerking - De Troostboom
Autisme - Geef me de 5

Op mijn pad heb ik de nodige hindernissen moeten nemen, verliezen geleden.

Identiteit is hierin altijd een groot thema geweest. Ook mijn identiteit in het geloof.

Met vallen en gelukkig ook veel opstaan ben ik geworden wie ik nu ben: positief en oprecht bewogen. De kansen en leerervaringen die ik krijg, zet ik in om dienstbaar voor anderen te zijn.

Mijn kracht ligt in het zien van jou met volledige acceptatie en jou vanuit deze acceptatie te bekrachtigen, zodat je gaat voelen dat je het leven waard bent te leven en hier ook naar kan gaan leven. Zo ontstaat er innerlijke rust en vrijheid waarin je vol vertrouwen staat in de relatie met jezelf en met de omgeving.

”Ilona toont haar betrokkenheid, is warm en hartelijk, maar laat zich niet meeslepen in emoties! Zij geeft aan waar het probleem om draait en kan enorm goed een spiegel voor houden.”

COACHING

Als coach werk ik vooral met jong volwassenen en jonge vrouwen die vastlopen in de relatie met zichzelf en met hun omgeving.

COUNSELLING

Counselling is een vorm van psychosociale hulpverlening die helpt helderheid te scheppen in jouw situatie, gedachten en gevoelens. Zo onderzoeken we wat jij nodig hebt, of al in je hebt, om stevig in het leven te staan.

BEGELEIDING

Als begeleider werk ik in gezinnen en met volwassenen individueel waar sprake is van een diagnose, zoals een aan autisme verwante stoornis, PDD-NOS en/of persoonlijkheidsstoornis.

Handige informatie

I See You heeft een SKJ registratie.
Meteen aan de slag: Bij I See You heb je geen last van een wachtlijst!
Vertrouwen en privacy zijn erg belangrijk, ik ga vertrouwelijk om met informatie.
Vergoeding PGB is mogelijk, informeer zelf goed bij je gemeente, consulent WMO of Jeugdhulp.
Alle kosten zijn excl. kilometervergoeding. Vanaf 15 kilometer buiten Wijk en Aalburg worden kilometers in overleg verrekend.

Zie, ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het – heb je het nog niet gemerkt? Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis.”
Jesaja
43:19