“Bedankt en we zullen het nooit nooit vergeten”

Er is weer hard gewerkt voor IS You, het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf: een eigen logo en bijpassende flyers!www.isyou.nl

www.isyou.nlDit wordt gevierd met een mooi aanbod om kennis te maken met IS You: Je wilt iets veranderen op persoonlijk gebied, werk/school,  opvoeding of in relaties? Je hebt een klankbord nodig?

Geef je vóór 3 maart 2014 op en je betaalt voor 1x (opvoedings) support van een uur 20 euro (incl. 21%BTW, excl. reiskosten buiten Wijk en Aalburg). Dit geldt wanneer de support voor 3 maart is betaald. Je mag er gebruik van maken wanneer het jou uitkomt, dus dit hoeft niet voor 3 maart. Het kan gaan om wandelsupport, support thuis of ergens anders, dat bepaal jij!

Natuurlijk is het nog maar het begin, maar dat wil niet zeggen dat ik niet trots mag zijn. Ik ben trots op de mensen om mij heen, trots op Johnny voor zijn technische support, trots op Liesbeth dat haar prachtige foto het kenmerk van IS You mag zijn, trots op mijn cliënten die als een spiegel voor mij wilde dienen en waar ik nog steeds iedere dag van leer, trots op Noortje en Bjorn voor de hulp met het logo en de flyers, trots op iedereen die mij op welke manier dan ook heeft gesteund tijdens het proces en mij nog steeds steunen..

De bekende uitspraak van Rinus Michels (of tegenwoordig meer van Gerard Ekdom) boven de tekst is natuurlijk met een knipoog, maar het blijkt maar weer dat ik meer bereik door me open te stellen voor hulp van anderen. Niet op dat eiland kom ik tot groei, maar juist in ontmoeting met anderen. Daardoor leer ik naar mezelf en de ander te kijken. Ik leer voor mezelf en de ander te zorgen door op te komen voor wat ik nodig heb, zonder aan de ander voorbij te gaan. Ik leer om te zien waar mijn beperkingen liggen, waar ik de ander nodig heb en me hiervoor open te stellen. Ik leer dat ik de ander nodig heb om terug te kijken en om vooruit te gaan..

We moeten zelf actie ondernemen als we in het leven stappen willen zetten, maar gelukkig hoeft dit nooit alleen, ook al voelt het soms wel zo. Het is de kunst om op je eiland verbindingen te blijven zien, waardoor je altijd van je eiland af kunt komen. Misschien heb je moeite om van je eiland af te komen… Neem contact met me op en we kijken samen wat jij nodig hebt!

You may also like