Ik werd pas getipt over een bericht in het tijdschrift Flow. In beweging komen, iets waar ik erg mee bezig ben, zeker in mijn werk. Ik vond het stukje zo aansluiten bij mijn werkwijze dat ik vroeg of ik de bron van het bericht mocht krijgen, zodat ik het op de site kon plaatsen. Ik kreeg het hele tijdschrift in de brievenbus.

Wat blijkt: De schrijfster van het stukje is Esther Hasselman, de coach die mij heeft begeleid tijdens het opzetten van IsYou. Niet zo gek dus dat ik me geïnspireerd voelde. Ik heb met haar flinke wandelingen gemaakt in de prachtige omgeving van Amelisweerd om mijn gedachten, dromen, visie etc. op een rij te krijgen en om te zetten in concrete plannen. De natuur liet mij op een andere manier naar mijn obstakels kijken, maar ook naar kansen. Ik heb bijvoorbeeld tijdens een sessie een stilleven in de natuur/ van de natuur gemaakt. Ik weet nog wat een verschil ik in mijn lijf voelde toen ik een tak uit mijn stilleven weghaalde, een tak maar! Net alsof er een last van mijn schouders gleed, er kwam ineens ruimte.

NatuurcoachDe natuur is telkens in beweging, waardoor het je elke keer weer iets anders laat zien. Wat laat de natuur jou zien? Ga er eens op uit, maak een (korte) wandeling en zie wat het je brengt! canada ilona

Wil je meer lezen over de invloed van de natuur in ons leven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

(Tip)geefster Flow nummer 1 2015: Loes Vos, oprichtster van Leuke Meuk

You may also like