Yes, het is gelukt, jij ontvangt de gratis gids binnen enkele minuten in jouw mailbox! (check je spam)

Met de gratis gids krijg jij handvaten om de regie over jouw leven in handen te nemen, waardoor jij vanuit rust en vrijheid kunt leven.

 

Maar ik heb nu tijdelijk een leuk aanbod voor jou!

Lees vooral verder als jij niet langer wilt leven vanuit automatisme wat jou niks meer oplevert, maar beuwste keuzes in jouw leven wilt gaan maken.

logo i see you

Laat beperkende denkpatronen los en maak bewuste keuzes vanuit vrijheid! 

Meld je aan voor de 3 daagse workshop ‘Start met jezelf zien’ en ga direct aan de slag!

Op jouw tempo, in jouw vertrouwde omgeving aan de slag met praktische oefeningen die je via de mail ontvangt.

Dat wat we echt voelen en verlangen wordt vaak overschaduwd door hoe het leven ons tekent. Onbewust gaan we hieruit leven.

  • Heb jij te maken (gehad) met ingrijpende veranderingen in jouw leven?
  • Word je overspoeld door negatieve gedachten en emoties?
  • Loop je vast in gedrag en relaties?
  • Kun je geen keuzes maken in jouw leven?

Jij voelt dat er iets in de weg zit. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar het onbestemde gevoel blijf je met je meedragen.

 

Ik gun het jou zo dat je gaat leven vanuit vrijheid! Dan ga je leven zoals jij bent bedoeld.

Leven zoals jij bedoeld bent start met jezelf te gaan zien. Als jij jezelf gaat zien, mag ook zichtbaar worden wat jij in het leven nodig hebt en waar jij voor wilt gaan. Als je dat helder voor ogen hebt ben jij in staat om:

  • bewuste keuzes te maken in jouw leven, in plaats van te leven op de automatische piloot
  • je niet te laten leiden door emoties
  • grenzen te stellen in relaties zonder schuldgevoel

Door je niet langer te laten binden door de beperkende verhalen waar je onbewust uit leeft, mag je bewust gaan kiezen om vanuit nieuwe verhalen te gaan leven. Het verhaal dat jij waardevol bent bijvoorbeeld. En dat verhaal geeft vrijheid!

En weet je wat zo mooi is? Als jij deze vrijheid in jezelf kan gaan voelen, ga je hier ook naar leven in de relaties om jou heen.

 

Verlang jij ook naar deze vrijheid? Met de 3 daagse workshop  ‘Start met jezelf zien’ ga jij met praktische oefeningen stap voor stap automatisme doorbreken en grip nemen op jouw leven.

Tijdens de workshop ga jij:

op een ontspannen, veilige, liefdevolle manier in contact komen met jouw dieper gevoel

onderzoeken welke verhalen er in jouw leven zijn gevormd en wat het je nu nog oplevert.

met nieuwsgierigheid en creativiteit de kansen en mogelijkheden achter beperkende verhalen ontdekken.

doormiddel van 3 audiofragmenten die jij in de mailbox ontvangt op jouw tempo aan de slag.

Als bonus ontvang jij bij iedere mail een werkblad met verdiepende vragen, zodat jij meteen praktisch aan de slag kunt!

Nu van 35,00 voor 24,50 euro (incl BTW)

Nog niet zeker of het iets voor jou is? Lees hieronder de ervaring van iemand die jou is voorgegaan:

"Ik had veel gedachtes en gevoelens die ik niet aan elkaar kon knopen. Ik werd steeds overvallen door intens verdriet, waar ik zelf nogal van schrok. De oefening vond ik erg goed. Het duurde bij mij best even voor ik er in 'kwam'. Mijn gedachten gingen alle kanten op. Met name dat ik dacht: ik moet nu voelen, ik moet nu voelen, nu is het moment dat ik moet voelen. Waardoor ik nog meer ging denken in plaats van voelen haha. Voor mijn gevoel heb ik wel een kwartier of 20 minuten gezeten voor ik pas echt rustig werd. Door me bewust te worden van mijn ademhaling kwam daar verandering in en kon ik me daar meer op focussen. Ineens was mijn hoofd leeg. En kwam inderdaad het voelen; op verschillende plaatsen."
- Viviënne

Het gezicht achter de workshop

Mijn naam is Ilona Sonneveld. Vanuit Sri Lanka ben ik geadopteerd om in Nederland op te groeien. Ik ben afgestudeerd HBO pedagoog en gespecialiseerd in contextueel en systemisch werken.

Op mijn pad heb ik de nodige hindernissen moeten nemen, verliezen geleden. Met vallen en gelukkig ook veel opstaan ben ik geworden wie ik nu ben: een enthousiaste, positieve en betrokken doorzetter. Identiteit is altijd een groot thema. Als geadopteerd kind van gescheiden ouders heb ik hierin flink wat worstelingen gekend. Mijn christelijke identiteit hoort daar ook bij en wordt zichtbaar in een niet oordelende houding en onvoorwaardelijke acceptatie. Deze houding heb ik eerst moeten ontdekken naar mezelf toe. Het is een zoektocht die in beweging is, maar het geeft enorm veel vrijheid als je vanuit deze houding kunt leven. Dat is  wat ik anderen wil laten ervaren.

Leef niet langer uit automatisme dat jou niks meer oplevert, maar maak bewuste keuzes vanuit vrijheid!

Meld je aan voor de 3 daagse workshop ‘Start met jezelf zien’. Je ontvangt  de workshop na betaling  in je mailbox waardoor jij meteen aan de slag kunt.