Hoe is jouw aftrap van 2018 verlopen? Ben je gestart met voornemens of doe je daar niet aan?

Ik gaf in het vorige bericht al aan dat ik me vorig jaar teveel af heb laten leiden. Tja, kan wel eens gebeuren, geen reden tot paniek.

Ik doe nooit aan voornemens, maar nu heb ik me toch echt voorgenomen om het anders aan te pakken. Dit bestaat bij mij vooral uit keuzes maken, knopen door hakken, prioriteiten stellen, koe bij de horens pakken, mis ik er nog..? Kortom:

FOCUS en ACTIE

Ik ben maar met het grootste begonnen wat ik zelf het meest in de hand heb en dat was het kiezen van een opleiding. Binnen een week was de knoop doorgehakt, waar ik vorig jaar zo lang mee bezig ben geweest.  Blijkbaar heb ik gewoon wat druk nodig… en vooral FOCUS. Het is een beginnetje, maar er is weer ruimte in mijn hoofd. Kom maar op 2018, ik ben er klaar voor!

En jij, hoe sta je in dit nieuwe jaar? Sta jij voor belangrijke keuzes? Hoe kom jij het beste tot beslissingen? En hoe blijf je gefocust? Of heb je hier juist moeite mee?

Voel je vrij om een reactie achter te laten op facebook  of via info@isyou.nl. Ook als je wilt weten wat ik hierin voor je kan betekenen.

You may also like