Vorige maand ben ik weer naar de open dag van koinonia geweest, dit keer niet als cursist maar als bezoeker. Het thema was ‘Verbinding als antwoord’ en Hans Groeneboer trapte af. De samenvatting kun je hier terugvinden.

 Schatkamer
Daarna kon je kiezen uit verschillende workshops, waaronder de workshop ‘Verbinden met jezelf’ die gegeven werd door Gerda van Hemert. Zij ging in op het expert worden van jezelf. In mijn werk laat ik dit ook altijd centraal staan, al is het een van de moeilijkste dingen waar we in het leven voor staan. Om expert van jezelf te worden moet je je bewust worden van je kracht, maar ook van je last. Gerda vergeleek het mooi met je levenshuis dat je moet gaan bewonen. In jouw  levenshuis heb je de schatkamer, de kamer waar je krachten liggen, maar je hebt ook de rommelzolder waar de lasten liggen die niet worden opgeruimd. De schatkamer kun je dan moeilijk ontdekken.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van afgelopen maand.


Wandeling Op Eigen Wijze

Herinnering: Woensdagavond 20 april wordt er weer een wandeling georganiseerd.

Samen met Rijma de Ruiter van Verlies&Herstel wil ik je ‘lopend stil laten staan’ bij verlies. Dit is natuurlijk vrijblijvend, je mag ook genieten van het moois dat Wijk en Aalburg te bieden heeft.
De wandeling kun je alleen doen of met anderen. Ik loop ook een deel mee. Starttijd tussen 19.00uur en 19.15uur. Details volgen na opgave ivm het weer en opgeven kan tot 15april. Wil je op de hoogte blijven of jezelf opgeven, neem dan contact met me op: info@isyou.nl.

You may also like