Contact

Ilona Sonneveld

Je loopt vast, je bagage wordt (te) zwaar. Waar moet je beginnen om de draad weer op te pakken? Kom letterlijk en figuurlijk in beweging! Laat mij over je schouder met je meekijken. Samen gaan we jouw verhaal verhelderen, zodat jij weer zicht en grip krijgt op jouw situatie. Ik bied begeleiding vanuit een christelijke grondhouding: positief, oprecht en zonder oordeel. We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt om sterker en met meer vertrouwen in het leven te staan, zodat jij JOUW weg kan vervolgen.

Locatie

Wijk en Aalburg
Noord Brabant

Mail

Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Blijf niet zitten met je vragen, maar neem vrijblijvend contact op via info@isyou.nl

Laat een bericht achter

Psychosociale coaching en begeleiding wordt op maat aangeboden. We kijken samen naar de mogelijkheden en waar jij je prettig bij voelt.

  Privacy

  Door het versturen van een e-mail of het contactformulier krijgt I See You jouw naam en e-mail binnen en bij telefonisch contact jouw telefoonnummer.
  De gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen als hierom gevraagd wordt. Gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is

  Beveiliging

  Deze website is voorzien van een betrouwbaar SSL certificaat, zodat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

  Volg I See You ook op Instagram

  KvK:59783494 - SKJ 140006789- Rekeningnr.: NL04RABO0341545325 - BTW.: NL002119256B73

  Share