Traject Ik zie mij

1 op 1 coaching en counslling online en live

Raak jij overspoeld door negatieve gedachten?
Loop jij vast in relaties?
Ervaar jij onrust?
Zijn verliezen niet meer te dragen?

Wil jij inzicht in jouw blokkades?
Wil jij leven vanuit acceptatie en liefde in plaats van afwijzing?
Wil jij stevig in het leven staan, zodat jij je plek in kunt nemen, zoals alleen jij dat kunt?

Ik daag je uit om te stoppen met rennen en tijdelijk met mij door je leven te wandelen om tot jezelf te komen. Ik loop tijdelijk met je op. Ik doe dit vanuit een contextuele basis, omdat we niet losstaan van onze omgeving, van onze geschiedenis. Soms moeten we dingen van onze geschiedenis loslaten of anders leren bekijken om tot herstel te komen. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt, of al in je hebt, maar wat nog niet zichtbaar is, om stevig in relatie met jezelf en met je omgeving te staan. Zo kun jij je eigen weg vol vertrouwen volgen.

Tijdens het traject krijg jij:

- inzicht in jouw emoties en gedrag
- een basis van zelfacceptatie.
- stevige grenzen
- ruimte om je jezelf te zijn en je verhaal te delen

Wil jij verantwoordelijkheid nemen over jouw leven? En wil jij los gaan laten wat jou belemmert in je leven?

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Je gaat jezelf beter leren kennen. Ik laat je naar binnen keren, zodat je kunt gaan zien wat jij los mag gaan laten en wat je juist steviger vast mag gaan pakken. Je krijgt inzichten die jouw basis stevig maken en waar je op terug kunt vallen in een veranderende toekomst.

Ik snap dat je nog wat meer zekerheid wilt hebben. Dit is de ervaring van anderen die met mij gewerkt hebben:

"Door eigen ervaring en kennis biedt Ilona een luisterend oor en laat jezelf tot inzichten komen. Ze geeft tips waar je echt mee vooruit kan."

"Tijdens het wandelen heb ik foto's gemaakt van eikpunten die ik nu in een lastige situatie voor me haal. Door dit te combineren met de zaken die we hebben besproken valt vaak sneller een kwartje en keert de rust terug."

" Jij bent als de EmmaĆ¼sgangers, maar dan net wat anders. Je wandelt echt mee, in staat om in een andere wereld te stappen en er dan ook weer uit te stappen. Jij komt binnen en dan ben je er ook in volheid."

"Ik voelde me vooral geholpen in inzicht verkrijgen in waar bepaalde zaken vandaan kwamen, zonder dit voor me in te vullen. Je liet me vooral zelf nadenken en conclusies trekken. Dit vond ik erg prettig, omdat het zo mijn eigen 'oplossing' werd. "

Werkwijze

We lopen letterlijk en figuurlijk door jouw leven. Je gaat onderweg de blokkades en patronen in jouw leven ontdekken die jou verhinderen om helemaal zichtbaar te zijn. Globaal doorlopen we de volgende stappen:
- Verkennen: Waar sta ja nu, waar wil je naartoe, wat houdt je tegen?
- Actie: Welke stappen ga je nemen, wat heb je nodig?
- Terugkijken en de weg vooruit.

Dit is coaching en counselling

Counselling is een vorm van psychosociale hulpverlening. Counselling helpt je om helderheid te scheppen in jouw situatie, gedachten en gevoelens en van daaruit in beweging te komen op jouw pad. Door het aanspreken van je eigen hulpbronnen en innerlijke kracht word je onderdeel van jouw oplossing. Op het moment dat jij jouw doel voor ogen hebt zal ik je doormiddel van coaching activeren, stimuleren en motiveren om jouw doel te bereiken.

Het traject ziet er als volgt uit:

- het is een traject van 6 maanden waarin we 6 keer een 1 op 1 sessie hebben.
- we hebben 3 live (wandel)sessies in Wijk en Aalburg of in overleg op een locatie in de buurt. We starten met een live sessie en eindigen met een live sessie, de andere sessie is naar wens in te zetten.
- naast de livesessies zijn er 3 online sessies.
- tussendoor ben ik in deze 6 maanden per mail beschikbaar voor je vragen, twijfels, overwinningen etc.
- het is mogelijk om alles live te doen. Vraag geheel vrijblijvend naar deze optie.

Dit wil ik jou nog meegeven:

Ik heb geen oordeel over jou en jouw situatie. Ik zet mijn kennis en ervaring in om jou te helpen met de hindernissen op jouw levenspad.

Want jij doet ertoe! Jouw leven doet ertoe!

Als jij dit gaat zien en hieruit gaat leven, leef je niet langer met de rem op je leven.
Dan mag het in je leven gaan stromen, zoals het voor jou is bedoeld!

Share