WANDELCOACHING EN COUNSELLING

KOM TOT JEZELF

Ervaar je onrust, innerlijke strijd? |Word je overspoeld door gedachten?
Kun je niet echt jezelf zijn? | Mis je richting in je leven?
Heb je twijfels, verdriet, pijn, bijvoorbeeld na een verlieservaring?

Coaching en Counselling

I See You biedt coaching en counselling op een creatieve en actieve wijze. Ik daag je uit om te stoppen met rennen en tijdelijk met mij door je leven te wandelen om tot jezelf te komen. Ik kijk over je schouder mee. Ik doe dit vanuit een contextuele basis, omdat we niet losstaan van onze omgeving, van onze geschiedenis. We onderzoeken samen wat jij nodig hebt, of al in je hebt, maar wat nog niet zichtbaar is, om stevig in relatie met jezelf en met je omgeving te staan. Zo kun jij je eigen weg vol vertrouwen volgen.

Coaching en Counselling helpt je bij

- Het bewust worden van eigen emoties, gevoelens, gedachten.
- het versterken van zelfacceptatie.
- Het ontdekken en inzetten van kwaliteiten en krachten.
- Het delen van zorgen, twijfels, verdriet, na een verlieservaring bijvoorbeeld.

Werkwijze

We lopen letterlijk en figuurlijk door jouw leven. Je gaat onderweg de blokkades en patronen in jouw leven ontdekken die jou verhinderen om helemaal zichtbaar te zijn. Globaal doorlopen we de volgende stappen:
- Verkennen: Waar sta ja nu, waar wil je naartoe, wat houdt je tegen?
- Actie: Welke stappen ga je nemen, wat heb je nodig?
- Terugkijken en de weg vooruit.

Dit is coaching en counselling

Counselling is een vorm van psychosociale hulpverlening. Counselling helpt je om helderheid te scheppen in jouw situatie, gedachten en gevoelens en van daaruit in beweging te komen op jouw pad. Door het aanspreken van je eigen hulpbronnen en innerlijke kracht word je onderdeel van jouw oplossing. Op het moment dat jij jouw doel voor ogen hebt zal ik je doormiddel van coaching activeren, stimuleren en motiveren om jouw doel te bereiken.

"Door eigen ervaring en kennis biedt Ilona een luisterend oor en laat jezelf tot inzichten komen. Ze geeft tips waar je echt mee vooruit kan."

Prijsindicatie

Prijs: 50,00 euro per sessie (1uur) incl. BTW
Locatie: een (wandel)locatie of thuis.
De ervaring leert dat 4 a 5 sessies vaak voldoende zijn om weer verder te kunnen. Als blijkt dat intensievere ondersteuning wenselijk is, kijken we samen naar de mogelijkheden. Het is achteraf altijd mogelijk om een extra sessie toe te voegen.

Share