De dagen worden korter en kouder, al schijnt het zonnetje nog regelmatig. Het is heel verleidelijk om s’avonds lekker met een dekentje over je heen op de bank te gaan liggen. Toch blijft het belangrijk om elke dag even te bewegen en het liefst ook buiten te komen, ook als het weer niet zo uitnodigt om naar buiten te gaan.

 

Challenge www.isyou.nlIk wil je uitdagen om vanaf vandaag met mij 30dagen minimaal 30 minuten te bewegen. Je hoeft hiervoor niet iedere dag intensief te sporten, bijvoorbeeld door naar de sportschool te gaan, maar dit kan ook al door een stukje te wandelen, te gaan hardlopen, fietsen naar je werk, traplopen etc. Aan een stuk door of afgewisseld, wat je prettig vindt.

En waarom 30dagen? Het is gebleken dat we ongeveer 30dagen nodig hebben om een nieuwe gewoonte aan te leren. Ik hoop dus dat het na 30 dagen voor de deelnemers een gewoonte is geworden om in beweging te komen en/of te blijven.

Je kunt je tot 14 oktober aanmelden door een mailtje te sturen naar info@isyou.nl of door je aan te melden via contact. Je beweegt op je eigen tijd en op je eigen manier, het kost je dus alleen jouw inspanning.

Wat krijg je van mij:

  • 1x in de week per mail motivatie/inspiratie (mail stopt automatisch na de challenge).
  • De mogelijkheid om elkaar tijdens de challenge een keer te ontmoeten en (eventueel met anderen) te lopen/fietsen op een mooie locatie in de buurt van wijk en Aalburg. Aanmelden is hiervoor verplicht. Details volgen tijdens de challenge.
  • Ik hoop je een andere kijk te geven op ‘de donkere dagen’, zodat je lekker naar buiten kunt blijven gaan, zelfs als het de hele dag regent.
    Ik hoop ook dat je na de challenge beseft dat bewegen niet gebonden is aan een tijd of plaats maar dat het overal kan. Natuurlijk kun je ook in jouw omgeving mensen motiveren om samen in beweging te komen. Laat me dan weten hoe het gaat!

Ik hoop met jou in beweging te komen!

You may also like