Bedankt!

Jij hebt de eerste stap gezet naar rust in chaos!
De gratis gids ontvang jij binnen enkele tellen in jouw mailbox. Check voor de zekerheid je spam.

Wil jij het liefst nu nog aan de slag om beter in je vel te zitten? En wil jij dat doen met een coach die jouw een oprechte, opbouwende spiegel voor kan houden?

Als (wandel)coach sta ik niet aan de zijlijn, ik loop met je op. Ik heb zelf de weg van vallen en opstaan doorlopen. Door verliezen die al beginnen bij mijn adoptie heb ik mijn basis van afwijzing om leren zetten in een basis van acceptatie. Als kind van gescheiden ouders raakte ik al vroeg geïnteresseerd in gezinnen en de werking van systemen. Mede door de opleiding Pedagogiek met als specialisatie systeemgericht werken en later de school voor contextueel pastoraat en counselling heb ik een weg van herstel doorlopen en de kennis en ervaring opgedaan om anderen te helpen in hun weg van herstel.

De mensen met wie ik werk voelen zich volledig gehoord en gezien door mij, zonder oordeel. Er is ruimte voor een lach en een traan, niks is gek. Inhoudelijke kennis wordt persoonlijk toegepast, zodat het te behappen is. Voor de een kan dat vooral visueel zijn en voor de ander meer in woorden. Iedereen is uniek.