Advies aan mezelf

by Ilona
Natuurlijk ben je heel benieuwd of dat dreigend wolkje waar ik het in mijn vorige bericht over had weg is, of er orde op zaken is gesteld…;) Mocht je het gemist hebben kun je het bericht hier teruglezen.
 WolkenIk kan wel zeggen dat het wolkje weg is. Dat wil niet zeggen dat dit komt omdat er rust is, minder problemen zijn, etc.. Integendeel, er gebeurt van alles om me heen en toch is er meer rust in mijn hoofd.

In mijn vorige nieuwsbrief had ik mijn eerste stap gedeeld en daar ben ik mee begonnen. Voor heel de week stel ik per dag 1doel/taak vast. Heel simpel in mijn agenda met post its. Het zijn niet altijd grote dingen of werkgerelateerde zaken, om het ook nog leuk te houden. Dit maakt niet alleen mijn week overzichtelijk, ik kan makkelijker prioriteiten stellen en ik zie meteen wat er behaald is. En geef toe, iets halen geeft toch altijd een goed gevoel… Ik ben er nog niet, maar het begin is gemaakt.

De echte eye opener kwam gek genoeg (of nou ja zo gek is het nu ook weer niet) door mijn advies aan een ander tijdens een coachtraject. Zo zie je maar weer dat hulp soms uit een onverwachte hoek kan komen, meestal op momenten dat je het niet verwacht. Lees meer door je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze maand.

Coach


De dagen worden weer langer en de temperaturen weer hoger, al zijn ze nog niet erg laag geweest. Met mijn revalidatie gaat het steeds beter, kortom, er zijn weer redenen genoeg voor een wandeling!

Samen met Rijma de Ruiter van Verlies&Herstel organiseer ik woensdagavond 20 april weer een wandeling, de eerste van dit jaar. Details volgen nog. Hou de site in de gaten of neem contact op voor meer informatie en hopelijk ben je er (weer) bij!


 

You may also like